Lokeren – RAFC live stream

Antwerp Promo Desktop

Antwerp Promo

zaterdag speelt Lokeren thuis tegen Antwerp deze wedstrijd start om 20.30 u

Lokeren staat met nog 4 wedstrijden te gaan eerste en kan de kloof met Antwerp nog groter maken mits een overwinning.

Peter Maes doet het zeker niet slecht en verloor nog geen enkele wedstrijd in de play offs toch kan Antwerp met een overwinning de kloof tot op 3 punten brengen maar dan moeten ze wel gaan winnen op het veld van Lokeren.

Toch Antwerp stunt meer als het buitenhuis speelt dus niets is onmogelijk .

Geloof jij in een stunt van de Great Old?

Kijk Live


Beerschot – RAFC Live Stream

Beerschot - RAFC Live Stream

Op zondag 29/04 komt er de volgende derby aan in Antwerpen waar nu Beerschot rivaal Antwerp over de vloer krijgt. De vorige confrontatie eindigde in een 2-0 zege voor thuis ploeg Antwerp en bij Beerschot zullen ze zeker tegen Antwerp de punten thuis willen houden.

Toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden want Antwerp heeft een prima uit reputatie opgebouwd. Kan Beerschot tegen aarts rivaal Antwerp de punten thuis houden?

Kijk Live


KV Oostende – Beerschot live stream

KV Oostende - Beerschot live stream
Zondag 22/04 gaat Beerschot op bezoek bij KV Oostende deze wedstrijd start om 20.00 u. Oostende kende geen al te goed seizoen en ook in de play offs lijkt het niet al te goed te lukken. Na 4 speeldagen staan ze op een 4 de plek en zal het nog moeilijk worden om voor het Europees ticket te gaan.

Beerschot neemt elke wedstrijd aan om zich klaar te maken om volgend seizoen er te staan en zo de promotie af te dwingen om naar eerste te gaan. Toch verloor het thuis zwaar tegen sint-Truiden en zullen ze er nu alles aan doen om zich te tonen tegen Oostende. Kan Beerschot stunten tegen Oostende?

Kijk Live


RAFC – Lokeren live stream

RAFC - Lokeren live stream

Zondag 22/04 neemt Antwerp het thuis op tegen Lokeren deze wedstrijd start om 20.30 u. Na een moeizame start zijn ze bij Antwerp wakker geschoten en staan ze op een 2 de plaats en spelen ze thuis tegen Lokeren dat 1 puntje meer telt.

Een overwinning zou er dus voor zorgen dat Antwerp voorlopig op nummer 1 zou komen. Toch zal Antwerp dan wel punten thuis moeten pakken wat dit seizoen maar moeilijk lijkt te lukken. Kan Antwerp de volle 3 punten thuis houden en zo de heenronde van de play offs als nummer 1 eindigen?

Antwerp Promo Desktop

Antwerp Promo


Anderlecht – Club Brugge Live Stream

Anderlecht – Club Brugge Live Stream

Play-offs 1 kan terug spannend orden dankzij AA Gent dat Club Brugge vorige week wist te verslaan. Maar dan moet Anderlecht zondag 15/04 ook doen wat AA Gent thuis deed en dit is de volle buit thuis houden tegen Club Brugge. Lukt dit dan kan zowel Anderlecht als AA Gent tot op 3 punten komen van Club Brugge en dit zou de strijd weer helemaal spannend maken.

Maar zover zijn e nog niet want ook AA Gent kent een moeilijke verplaatsing naar Standard en Anderlecht verloor de vorige onderlinge confrontatie met 5-0. Kan Anderlecht revanche nemen en de strijd weer spannend maken?

Kijk Live


RAFC Antwerp- Beerschot Live Stream

RAFC Antwerp- Beerschot Live Stream

Zondag 15/04 staat er de derby van het jaar op het programma , Antwerp ontvangt zijn rivaal Beerschot en dit zal zeker voor vuurwerk zorgen. Antwerp begon niet al te goed aan de play-offs en verloor vorige week zwaar op het veld van STVV met 4-0. Toch zeker tegen Beerschot zal Antwerp deze wedstrijd zien als de match van het jaar en zeker deze wedsrijd willen winnen.

Beerschot heeft 2 wedstrijden achter de rug en speelde 2 maal gelijk, toch levert dit niet veel op in de rankschikking en zullen ook zij moeten aanvallen. Kan Beerschot op den bosuil voor een stunt zorgen of houdt Antwerp de punten thuis?

Kijk Live


AA Gent – Club Brugge Live Stream

Kijk Live

Zondag 08/04 speelt AA Gent de eerste match thuis in deze play offs en ontvangen ze direct leider Club Brugge. deze wedstrijd start om 20.00 u.

AA Gent begon deze play offs sterk tegen Anderlecht en komt zo op een 2 de plaats te staan en kan nu ook dichter komen op leider Club Brugge. Toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden want ook Club wist vorige week te winnen en zal er alles aan doen om de tittel zo snel mogelijk binnen te halen.

Kan AA Gent het toch nog spannend maken door de volle buit thuis te houden? Of word het verschil tot op 12 punten gebracht en is Brugge al bijna zeker van de overwinning dit jaar?

AA Gent - Club Brugge Live Stream


STVV – RAFC Live Stream

STVV - RAFC Live Stream
Zaterdag 07/04 ontvangt STVV thuis Antwerp en deze wedstrijd start om 20.00 u. Sint-Truiden begon met een match op verplaatsing en verloor deze nipt met 1-0 toch nu hebben ze de eerste echte test met een wedstrijd thuis maar met een ploeg als Antwerp dat op bezoek komt en wetende dat Antwerp een ploeg is dat momenteel een ploeg is dat meer punten op verplaatsing behaalt en ook hier de volle 3 punten wil meenemen.

Toch hebben ze nog een kans want Antwerp slikt dan weer veel te gemakkelijk goals en als ze dit niet kunnen oplossen kan STVV hier wel gebruik van maken.
Toch is Antwerp een ploeg dat met ambitie is begonnen en net de play offs 1 niet wist te behalen.

Kijk Live


Beerschot – Lokeren Live Stream

Beerschot - Lokeren Live Stream

Zaterdag 07/04 neemt Beerschot het thuis op tegen Lokeren en deze wedstrijd start om 18.00 u. Beerschot begon de eerste speeldag met een gelijk spel tegen Eupen en dit is op zich al een mooi resultaat. Toch nu spelen ze thuis maar Lokeren zal wel van een ander niveau zijn en zal zeker voor de overwinning naar hier komen. Kan Beerschot thuis voor eigen publiek voor een stunt zorgen?

Kan Lokeren ook de 2 de wedstrijd tot een goed einde brengen en zo een 6 op 6 behalen? En kunnen ze weer rekenen op Maric die toch het verschil zal moeten maken?

Kijk Live


RAFC – KV Oostende Live Stream

Antwerp Promo Desktop

Antwerp Promo

Maandag 02/04 ontvangt Antwerp thuis Oostende deze wedstrijd start om 14.30 u. Beide ploegen speelden dit seizoen al 2 maal tegen elkaar en Antwerp kon 1 maal winnen en de laatste keer speelden ze gelijk op het veld van Antwerp.

Antwerp miste net op het einde de play offs 1 en zal nu zeker willen laten zien dat ze toch meerverdiende en zal zo ook thuis voor de fans voor spektakel willen zorgen. Kan Antwerp de ban breken en ook thuis meer punten pakken en zo toch nog een Europees ticket bemachtigen?

RAFC - KV Oostende Live Stream


KAS Eupen – Beerschot live stream

Unibet Rode Duivels

Zondag01/04 speelt Eupen thuis tegen Beerschot deze wedstrijd start om 20.30 u.
Eupen wist zich in de laatste laatste wedstrijd veilig te stellen en speelt volgend seizoen nog steeds in de hoogste afdeling.
vooral de laatste wedstrijd liet Eupen zien dat het thuis zeer gevaarlijk is en zal er alles aan doen om Beerschot hier geen punten te laten nemen.

Beerschot kon net niet naar eerste promoveren door een verlies tegen Cercle Brugge en zal volgend seizoen dus nog steeds in eerste klasse B moeten spelen toch kunnen ze dit jaar mooi afsluiten door een mooi resultaat neer te zetten tegen veel eerste klassers.

Kijk Live


Lierse – Moeskroen live stream

Unibet Rode Duivels

Zondag 01/04 ontvangt Lierse eerste klasser Moeskroen op het Lisp deze wedstrijd start om 20.00 u.

Lierse mag dan wel geen kampioen zijn geworden toch worden ze mooi beloond voor hun resultaat door mee te mogen doen aan de play offs en zo mischien wel Europees voetbal spelen volgend seizoen.
Toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden want alle ploegen dat niet bij de eerste 6 zijn geëindigd spelen in deze reeks.
Moeskroen heeft er wel een heel slechte periode opzitten en vooral de match tegen Eupen was Moeskroen ontzettend slecht.

Kan Lierse voor een stunt zorgen en thuis al direct laten zien dat het van geen enkele ploeg bang moet hebben?

Kijk Live


Anderlecht – AA Gent live stream

Unibet Rode Duivels

Zondag 01/04 neemt Anderlecht in de eerste partij van de play offs het op tegen AA Gent deze wedstrijd start om  18.00 u.

Anderlecht begint thuis tegen AA Gent en kan zo de kloof al direct tot op 6 punten zetten.
in de laatste ontmoeting dat Gent hier op bezoek kwam was het Anderlecht dat de volle 3 punten thuis hield en zal dat zeker ook zaterdag zo proberen .Als Anderlecht dit kan doen komen ze tijdelijk tot op 3 punten van leider Club Brugge.

AA Gent wil zich ook laten zien in deze play offs maar weet dat dit geen gemakkelijke opdracht zal worden met al meteen een verplaatsing naar Anderlecht.
Toch zijn ze bij AA Gent er zeker van om voor stunts te zorgen in deze play offs.
Kan Gent al de eerste ploeg zijn dat in de eerste match van de play offs voor een stunt zorgt?

Kijk Live


KRC Genk – AA Gent live stream

KRC Genk - AA Gent live stream

Zondag 11 maart neemt Genk het thuis op tegen AA Gent deze wedstrijd start om 14.30 u.Zowel Genk als AA Gent zijn al zeker van de play offs toch wie deze wedstrijd wint komt terug dicht in de buurt van Anderlecht en Charleroi. Is het Genk met het thuis voordeel dat de punten thuis houd of komt Gent hier de volle buit meenemen?

Vooral Genk is de ploeg in vorm de laatste maanden en zou wel eens de verassing van het seizoen kunnen neer zetten? Geloof jij in een mirakel van Genk in de play offs ?

Unibet Rode Duivels


KV Mechelen – Waasland Beveren live stream

Kijk Live

Zondag 11 maart D Day voor KV Mechelen winnen is een must maar ze hebben wel het voordeel thuis te mogen spelen tegen Waasland Beveren deze wedstrijd start om 14.30 u.

KV Mechelen weet wat het moet doen en dit is winnen het is alleen te hopen dat Waasland deze wedstrijd niet al te serieus opneemt want voor waasland Beveren staat er niet zo veel meer op het spel.
Kan KV Mechelen achter de kazerne ervoor zorgen dat het niet degradeert?

Waasland Beveren verloor nu 2 maal op rij en is in een mindere periode kan Mechelen hier gebruik van maken en deze wedstrijd tot een goed einde brengen?

Unibet Rode Duivels


STVV – Club Brugge live stream

Kijk Live

Zondag 11 maart krijgt STVV de grote titelkandidaat op bezoek deze wedstrijd start om 14.30 u.

STVV was het seizoen sterk begonnen en had lange tijd zicht op play offs 1 toch na de winterstop liep het allemaal wat moeilijker en zakte ze weg naar een 9 de plek en hebben geen enkele kans meer op play offs 1.

Toch wil dit niet zeggen dat ze tegen leider Club Brugge niet willen stunten en de 3 punten thuis houden.
Club Brugge won vorige week nog eens na 3 gelijke spelen maar had het geluk dat achtervolgende ploegen daar geen 100 procent van profiteerden.
Kan Club Brugge ook hier winnen en misschien de kloof nog groter maken tot op 15 punten?

Unibet Rode Duivels


KV Kortrijk – Sporting Charleroi live stream

Kijk Live

Zondag 11 maart staat de 3 de kandidaat voor een play offs 1 ticket op het programma KV Kortrijk heeft wel een moeilijke opdracht en moet thuis winnen tegen Charleroi dat een zeer sterk seizoen speelt.

Kv Kortrijk had wel een moeilijke tegenstander vorige week en moet nu vol voor de 3 punten gaan tegen Charleroi.
Kan Kortrijk de volle buit thuis houden en hopen dat zowel Antwerp als Standard verliezen.

Of wil Charleroi terug de 2 de plaats veroveren en hier een overwinning halen en hopen dat Antwerp stunt op het veld van Anderlecht?

Unibet Rode Duivels


KV Oostende – Standard live stream

Antwerp Promo Desktop

Antwerp Promo

Zondag 11 maart staat er een andere spannende wedstrijd op de affiche KV Oostende neemt het thuis op tegen Standard.

KV Oostende kan er thuis voor zorgen dat Standard niet mee doet aan de play offs 1 maar dan moeten ze er wel voor zorgen dat Standard hier geen punten komt halen.
Toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden want Standard is in prima vorm.

Ook Standard zal deze wedstrijd voor 200 procent aanvangen want als ze hier een 0-2 kunnen behalen lijkt het voor de andere achtervolgers een onmogelijke opdracht om Standard van de 6 de plek te gooien.

Kan Oostende voor een stunt zorgen?

Kijk Live


Anderlecht – RAFC Live Stream

Antwerp Promo Desktop

Antwerp Promo

Zondag 11 maart de allerlaatste speeldag voor de play offs neemt Antwerp het op tegen Anderlecht deze wedstrijd heeft plaatst op het veld van Anderlecht en begint om 14.30 u.

Anderlecht is sinds vorige week over Charleroi geklommen en staat voor het eerst dit seizoen 2 de met een achterstand van 12 punten dat herleid kan worden in de play offs tot 6 maar dan moet het ook thuis tegen Antwerp winnen en dit zou betekenen dat Antwerp de play offs 1 niet haalt.

Toch hebben ze bij Antwerp er nog steeds volle vertrouwen in om deze wedstrijd tot een goed einde te brengen want Antwerp heeft dit seizoen meer punten buitenhuis gepakt dan thuis.
Kan Antwerp voor een stunt zorgen en deze wedstrijd winnen en hopen dat Oostende stunt tegen Standard?

Anderlecht - RAFC Live Stream


Cercle Brugge – Beerschot Live Stream

Cercle Brugge - Beerschot Live Stream

Zaterdag 10 maart D-Day voor Cercle of Beerschot wie promoveert er naar eerste kijk om 20 u naar deze wedstrijd. Cercle heeft er nog steeds het volle vertrouwen in dat ze een achterstand van slechts 1-0 kunnen goed maken thuis en dat ze deze wedstrijd Beerschot overlopen en kampioen worden en zo naar eerste klasse kunnen.

Maar ook Beerschot dat 1 goal voorstaat komt niet naar hier om deze unieke kans af te maken het zou de eerste ploeg zijn dat 5 jaar op rij kampioen zou spelen en nooit had iemand verwacht dat een ploeg zo snel in eerste zou komen maar dan moeten ze wel minsten gelijk spelen tegen Cercle Brugge. Is Beerschot in staat een goal te maken tegen Cercle?

Unibet Rode Duivels