Nederland – Oekraïne live

Wed Live op Nederland – Oekraïne Live tijdens het EK 2021 – Klik hier om Live op deze wedstrijd te wedden! Het UEFA Europees kampioenschap voetbal 2018-20, gewoonlijk UEFA European Championship 2020, UEFA Euro 2020 of gewoon Euro 2020 genoemd, staat gepland als het 16e UEFA European Championship, het vierjaarlijkse internationale voetbalkampioenschap voor heren van Europa, georganiseerd door de Unie van Europese voetbalbonden (UEFA)!
EK 2021 LIVE
Het toernooi, dat in 11 steden in 11 UEFA-landen wordt gehouden, stond oorspronkelijk gepland van 12 juni tot 12 juli 2020. Het toernooi werd uitgesteld vanwege de COVID-19-pandemie in Europa en verplaatst naar 11 juni naar 11 juli 2021. Het toernooi zal nog steeds de naam “UEFA Euro 2020” behouden. UEFA-voorzitter Michel Platini zei in 2012 dat het toernooi in verschillende landen zou worden georganiseerd als een “romantisch” eenmalig evenement om de 60ste “verjaardag” van de EK-competitie te vieren. Met de grootste capaciteit van alle stadions die voor de competitie zijn ingeschreven, zal het Wembley Stadium in Londen voor de tweede keer gastheer zijn van de halve finales en finale, nadat dit eerder was gedaan tijdens het toernooi van 1996 in de voormalige incarnatie van het stadion. Het Stadio Olimpico in Rome werd gekozen om de openingswedstrijd te organiseren, waarbij Turkije en Italië betrokken waren. Oorspronkelijk gespeeld op 13 locaties, werden later twee hosts verwijderd: Brussel in december 2017 vanwege vertragingen bij de bouw van het Eurostadium, en Dublin in april 2021 omdat er geen garantie was voor toeschouwers om aanwezig te zijn. Spanje veranderde ook hun gaststad van Bilbao naar Sevilla om publiek bij wedstrijden toe te staan. Portugal is de titelverdediger en heeft de competitie van 2016 gewonnen. Het video-assistent-scheidsrechterssysteem (VAR) maakt in dit toernooi zijn debuut op het EK.