Zulte Waregem – Anderlecht live stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Zulte Waregem - Anderlecht live stream

Ook Zulte Waregem start zaterdag 03/03 en mag het thuis opnemen tegen Anderlecht. Voor Zulte Waregem zijn de play offs voorbij maar ze kunnen de supporters enkel nog gelukkig maken om thuis tegen Anderlecht de volle buit binnen te halen. Zulte Waregem is wel in prima vorm want ze hebben een 6 op 6 weten te behalen in de laatste wedstrijden.

Anderlecht zit in een mindere periode maar als ze de kloof met Brugge willen verkleinen is ook voor Anderlecht winnen een must. De achterstand met Brugge is nu 12 punten en dit zou herleid kunnen worden tot op 6 en dan is alles nog mogelijk met 2 wedstrijden te gaan tegen Club Brugge.
Maar dan mogen ze in de laatste 2 wedstrijden wel geen punten meer laten liggen.
de laatste 5 ontmoetingen won Anderlecht wel 5 keer.

Prognose een gelijk spel tussen Zulte dat niets meer te verliezen heeft en een te zenuwachtig Anderlecht…

Unibet Rode Duivels