Club Brugge – KV Kortrijk Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Club Brugge - KV Kortrijk Live StreamDan de 6 de wedstrijd op zaterdag 03/03 gaat tussen Club Brugge en KV Kortrijk ook deze wedstrijd is om 20.00 u.

Club Brugge heeft er zijn beste seizoen in 10 jaar op zitten en is al bijna zeker van de tittel maar dan zullen ze wel thuis deze wedstrijd moeten winnen want Anderlecht dichter laten komen zou wel eens zuur kunnen uitbreken.

De laatste 5 wedstrijden verloor het geen enkele keer maar met 4 gelijke spelen laat je deze mooie kans liggen om al voor de play offs zo goed als zeker kampioen te zijn.

Voor KV Kortrijk is deze wedstrijd zeer belangrijk als het toch voor de play offs wil gaan moeten ze deze winnen en op het veld van Club Brugge zal dit niet gemakkelijk worden kan KV Kortrijk voor een stunt zorgen?