Zulte – KV Oostende wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

De laatste wedstrijd van deze speeldag gaat tussen Zulte dat thuis KV Oostende op bezoek krijgt deze wedstrijd is op zondag 04/02 en start om 20.00 u.

Zulte Waregem heeft een mooie 7 op 9 behaald in de laatste 3 wedstrijden en heeft zich daarmee dit seizoen veilig gesteld toch is dit voor een ploeg dat al 5 jaar op rij play offs 1 speelt geen goed resultaat.

Kan ook Zulte deze wedstrijd tot een goed einde brengen en Oostende weer in nauwe schoenen  brengen zodat Eupen en Mechelen weer heel dicht komen te staan in de degradatie strijd?

KV Oostende weet dat het moet winnen deze wedstrijd maar toch hebben ze het elke match weer moeilijk, zelf thuis tegen Lokeren gaven ze het te gemakkelijk weg en zo komen ze nu weer in de problemen in de degradatie strijd. Kan Oostende dit weekend voor een stunt zorgen tegen Zulte?