STVV – Kortrijk wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

STVV mag het zaterdag thuis opnemen tegen Kortrijk deze wedstrijd start om 20.00 u.

Sint Truiden weet dat het moet winnen om toch deel te willen nemen aan play offs 1 want Genk staat nog maar 2 punten achter zich. Toch hebben ze er bij STVV het er volste vertrouwen in deze wedstrijd tegen Kortrijk thuis tot een goed einde te kunnen brengen.

Met een overwinning tegen Mechelen en een gelijk spel op het veld van Genk hebben ze er toch al voor gezorgd dat achtervolger Genk niet dichter mag komen. Maar ook Bij  Kortrijk dat vertrouwen heeft gepakt door Genk uit de beker te halen en wetende dat ze niets meer te winnen hebben of te verliezen in de hoogste afdeling heeft er voor gezorgd dat ze rustig zonder al te veel druk kunnen voetballen.

waarom unibet tv?