RAFC – KV Oostende Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

RAFC - KV Oostende Preview & Live Stream
De eerste wedstrijd dat op zaterdag 17/02 word gespeeld gaat tussen Antwerp dat de kust ploeg Oostende mag ontvangen deze wedstrijd start om 18.00 u.

Ook bij Antwerp spelen de zenuwen een rol op het behalen van een play offs 1 ticket wat al bijna een zekerheid was aan het worden word nu een triller bijna ze staan nog steeds goed voor dit ticket maar het word vechten want er zijn namelijk 6 kandidaten die aanspraak kunnen maken want met een verschil van minder dan 4 punten staan Kortrijk, Standard, waasland Beveren en STVV allemaal dicht op de hielen van Antwerp. Dus een Overwinning is voor Antwerp een must geworden tegen Oostende.

Voor Oostende lijkt na een overwinning tegen Anderlecht het seizoen gered, en staat er voor Oostende niet veel meer op het spel wat ze terug relaxt kan laten voetballen. Toch in de laatste onderlinge ontmoeting was het een spannende wedstrijd waar Antwerp na 90 min aan het langste eind trok en daar won met 3-4.

Unibet Rode Duivels