Oostende – Anderlecht Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Oostende - Anderlecht Preview & Live Stream

Op zaterdag 10/02 start Oostende thuis tegen Anderlecht deze wedstrijd start om 20.00 u. Oostende speelde vorige speeldag zeer goed en had dit vooral te danken aan  Aristote Nkaka die een indrukwekkende prestatie liet zien.kan hij dit herhalen op het veld van Anderlecht.

Henry Onyekuru is teruggekeerd naar Everton voor behandeling tegen een blessure tot aan het einde van het seizoen. Francis Amuzu mag ook plaatsmaken voor * Silvere Ganvoula-M’boussy, die afgelopen weekend tweemaal scoorde. Ook hij zal deze prestatie dan wel moeten herhalen. In de laatste 4 ontmoetingen was het telkens gelijk bij de rust maar won Anderlecht wel op het einde van de wedstrijd.

Unibet Rode Duivels