OHL – Beerschot Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live


OHL - Beerschot Preview & Live Stream
Een andere wedstrijd in eerste klasse B gaat tussen OHL dat thuis Beerschot over de vloer krijgt deze wedstrijd is op zaterdag 17/02 en start om 20.30 u. OHL is ook al uitgeschakeld om het felbegeerde periode tittel maar kaan het seizoen wel nog eerste worden in de totale rankschikking. Maar dan met het wel eerst weten te winnen van Beerschot thuis. Toch is het vertrouwen groot bij OHL dat ook Lierse vorige week op verplaatsing verraste en won daar met 0-1. Kan OHL dit herhalen tegen Beerschot.

Bij Beerschot zijn ze niet meer bezig met de rankschikking alles wat telt bij Beerschot is de wedstrijd tegen de 2 de periode winnaar en zo promotie afdwingen naar de hoogste afdeling.

Unibet Rode Duivels