Lokeren – Standard wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

De volgende wedstrijd gaat door in Lokeren waar ze Standard op bezoek krijgen deze wedstrijd is op zaterdag 03/02 en start om 18.00 u.

Voor Lokeren staat er niet zo veel meer op het spel en dit kan ze relaxt laten voetballen tegen Standard, vorige speeldag won Lokeren verdienstelijk op het veld van Oostende en bij Lokeren hopen ze dat de wedstrijd van Standard  tegen Club Brugge nog in de benen zit.

Standard zou dan wel eens vleugels kunnen gekregen hebben want Standard is de enige ploeg die met zware 4-1 cijfers Club in de Beker van België versloeg. Mikt Standard met nog 6 wedstrijden te gaan toch nog op play offs 1 dan weten ze dat ze alles zullen moeten winnen.

Pakt Standard ook de 3 punten mee uit Lokeren?

waarom unibet tv?