KV Mechelen – Eupen Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Mechelen - Eupen Preview & Live Stream

Ook om de degradatie staat er een top affiche op het programma daar mag laatste KV Mechelen thuis spelen tegen Eupen deze wedstrijd is op zaterdag 10/02 en start om 20.00 u. Mechelen heeft het dit jaar zwaar en staat al met 1 voet uit de hoogste afdeling als Mechelen daar toch nog verandering in wil brengen zal het deze wedstrijd zeker moeten winnen want anders word de kloof met Eupen 4 punten en is dit voor Mechelen de 6 de nederlaag op rij.

Eupen kon tot op 2 maal de kloof met Oostende tot op 2 punten brengen maar telkens dit gebeurde verloor Eupen en kon Oostende dan weer winnen. Als Eupen deze wedstrijd wint en Oostende thuis verliest komen ze weer tot op 2 punten maar dan moeten ze het volgende week wel waar maken thuis om te winnen.

Unibet Rode Duivels