Kortrijk – Antwerp Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Kortrijk – Antwerp Preview & Live Stream

De volgende match die plaats vind op zaterdag 10/02 gaat tussen Kortrijk die Antwerp op bezoek krijgt deze wedstrijd start om 20.00 u. Kortrijk speelde de laatste weken zeer goed en won tot 2 maal in de laatste wedstrijden toch in de beker moest het de duimen leggen tegen Genk en verloor het op het veld van Genk met 1-0 en is het uitgeschakeld in de beker van België.

Antwerp liet dan weer een steekje vallen vorige week door thuis te verliezen van Waasland Beveren waardoor ze nu 3 ploegen achter zich zeer dicht bij zien komen. Wil Antwerp toch play offs 1 afdwingen dan is winnen een must al is het wel opvallend dat Antwerp meer punten op verplaatsing haalt dan thuis, kan Antwerp ook op het veld van Kortrijk punten komen halen?

Unibet Rode Duivels