Eupen – AA Gent wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

Eupen mag zaterdag 03/02 het thuis opnemen tegen AA Gent deze wedstrijd start om 20.00 u.

Bij Eupen geven ze de degradatie strijd nog niet op en met 5  punten verschil op Oostende weten ze dat ze deze wedstrijd tot een goed einde zouden kunnen brengen ze tot op 2 punten zouden kunnen komen want Oostende wacht een moeilijke verplaatsing naar Zulte.

Eupen heeft al laten zien dat het grote ploegen thuis aankan want zowel Charleroi als Waasland Beveren gingen hier te onder. Kan ook Eupen stunten tegen AA Gent?

Ook AA Gent heeft dit jaar nog niet verloren en won vorige speeldag zelfs van Club Brugge. Dit zal ze wel veel vertrouwen hebben gegeven maar een verplaatsing naar Eupen zal zeker geen gemakkelijke opdracht worden. Toch als AA Gent wat zekerheid wil om play offs 1 veilig te stellen is winnen een must.

waarom unibet tv?

Kan AA Gent de eerste ploeg worden dit jaar dat op Eupen punten kan mee nemen?