Club Brugge – KRC Genk Preview & Live Stream

Unibet Rode Duivels

De laatste wedstrijd dat word gespeeld op zaterdag 17/02 neemt Club Brugge in het Jan Breydelstadion op tegen KRC Genk deze wedstrijd start om 20.30 u.

Club Brugge heeft een iets mindere periode maar staat toch goed aan de leiding, toch als ze de tittel willen binnen halen zullen ze terug moeten spelen zoals ze de competitie hebben gestart en met Genk op komst dat goed in vorm zit zouden ze best de punten thuis houden.
Kan Club Brugge revanche nemen voor de laatste onderlinge ontmoeting waar ze met 2-0 verloren op het veld van Genk?

Genk heeft het begrepen als ze play offs 1 wilden halen was het wakker worden en er elke wedstrijd voor gaan wat ook is gelukt met een mooie 9 op 9 hebben ze zich in de top 5 geknokt en met nog 4 wedstrijden te gaan staat het al met 1 been in de play offs toch als ze zekerder willen zijn zouden hier de 3 punten meenemen al wat zekerheid geven maar een verplaatsing naar Brugge is geen cadeau en zal er weer gevochten moeten worden voor elke bal. Kan Genk voor een stunt zorgen?

waarom unibet tv?