Beveren – Club Brugge Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Beveren - Club Brugge Preview & Live Stream

De eerste wedstrijd die op zondag 11/02 word gespeeld gaat tussen Beveren dat thuis leider Club Brugge op bezoek krijgt. deze wedstrijd start om 14.30 u. Waasland Beveren heeft het de laatste weken een beetje laten liggen en verloor 2 maal waardoor ze nu met 4 ploegen allemaal even veel punten hebben de 6 de tot de 10 de dit kan ervoor zorgen dat dit nog een spannende strijd kan opleveren omdat wie wint wel heel dicht bij een play offs 1 ticket kan komen. Toch staat Beveren voor een moeilijke opdracht want leider Club op bezoek krijgen is een moeilijke zaak.

Club Brugge staat wel mooi eerste toch van de match van de beker van België nog in de voeten zitten. Maar als Club Brugge toch dit jaar de tittel wil binnen halen is winnen een must want anders zouden Charleroi en Anderlecht toch nog hoop kunnen krijgen na het halveren van de punten in de play offs.

Unibet Rode Duivels