Beerschot – Lierse Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Beerschot - Lierse Live Stream

De laatste wedstrijd van de competitie gaat tussen Beerschot dat Lierse op Bezoek krijgt deze wedstrijd start om 16.00 u. Een derby of de competitie af te sluiten en dit zal Beerschot aannemen om de eerste test te worden voor de strijd aan te gaan met Cercle Brugge dat de 2 de periode tittel binnen wist te halen.

Voor Lierse zit er niets meer in het begon zwak aan dit nieuwe seizoen en vergooid al snel een kans om aanspraak te maken op de eerste periode tittel toch kwam erna verandering en voor de 2 de periode tittel stonden ze lang eerste maar daarna lukte er Lierse ook niets meer en verloren ze veel te veel matchen waarna Cercle ervan kon profiteren om de 2 de periode tittel binnen te halen.

Beerschot zal deze wedstrijd zeer serieus moeten nemen want als ze spelen zoals in de 2 de periode tittel zullen ze het zeer moeilijk hebben met een ploeg als Cercle Brugge en dit zou zeer jammer zijn als je zo sterk aan dit seizoen was begonnen als promovendus…..;

Unibet Rode Duivels