Antwerp – Beveren Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Antwerp – Beveren wedden & Live Stream

Antwerp – Beveren wedden & Live Stream – De eerste match van de 25 ste speeldag is al direct een derby tussen Antwerp dat Waasland Beveren over de vloer krijgt deze wedstrijd is op vrijdag 02/02 en start om 20.30 u.

Antwerp heeft zich deze winter serieus wat spelers aangekocht met het oog dat play offs 1 best wel mogelijk word. en dit is er nu ook al aan te zien met zowel tegen Brugge Gent en Charleroi gelijk te spelen.

Nu komt er een haalbare ploeg aan en spelen ze thuis dus is winnen een must als ze vol voor play offs 1 gaan.

Maar ook bij Waasland Beveren zijn ze aan een sterke reeks bezig met winst tegen STVV gelijk tegen Zulte en Anderlecht dus dit zal een interessante derby worden waar er actie genoeg mag verwacht worden.

Denk jij dat Antwerp de volle 3 punten kan thuis houden?

Unibet Rode Duivels