Anderlecht – KV Mechelen Preview & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Anderlecht - KV Mechelen Preview & Live Stream

De eerste wedstrijd van zondag 04/02 gaat tussen Anderlecht dat thuis KV Mechelen op bezoek krijgt deze wedstrijd start om 14.30 u.

Anderlecht is tot op 1 punt van Charleroi gekomen en zal er zo snel mogelijk over willen wippen, toch zullen ze dan wel eerst moeten winnen van KV Mechelen en hopen dat Charleroi punten laat liggen tegen Club Brugge.

Of Zouden ze bij Anderlecht liever hebben dat Charleroi toch gaat stunten op het veld van Club Brugge zodat het verschil met leider Club tot op 9 punten kan komen? Anderlecht is zeker de favoriet in deze wedstrijd tegen Mechelen dat laatste staat in de rankschikking.

Heeft Mechelen het dit seizoen al opgegeven of hebben ze toch nog vertrouwen erin om terug te vechten? Dit weekend hebben ze alvast geen gemakkelijke opdracht want een verplaatsing naar Anderlecht is voor geen enkele ploeg gemakkelijk.

Unibet Rode Duivels