Roeselare – Beerschot wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels


Op zaterdag komt ook Roeselare in actie en mag Beerschot ontvangen deze wedstrijd start om 20.30 u. Roeselare staat in de middenmoot en heeft niets te verliezen tegen Beerschot. En dit zal het voor Roeselare iets gemakkelijker maken om te spelen want bij Roeselare weten ze dat Beerschot na lange tijd niet meer eerste staat en dat Cercle deze kop positie heeft overgenomen.

Toch zal Beerschot niet naar hier komen om zich te laten doen want bij Beerschot zullen ze ongetwijfeld weer veranderingen in zaken willen zien. Kan Beerschot de volle buit mee naar het kiel nemen? De vorige wedstrijd tussen beide ploegen was het Beerschot dat thuis wist te winnen met 1-0.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live


Roeselare - Beerschot wedden & Live Stream