KV Mechelen – Zulte Waregem wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels


De laatste wedstrijd die op zaterdag 20/01 word gespeeld gaat tussen KV Mechelen dat Zulte Waregem op bezoek krijgt deze wedstrijd begint om 20.30 u. KV Mechelen heeft een vrij goede stage achter de rug en zal de competitie vol vertrouwen hervatten toch zullen ze geen gemakkelijke opdracht hebben want een wedstrijd tegen Zulte is altijd moeilijk. Toch thuis achter de kazerne heeft Mechelen al veel ploegen het zwijgen opgelegd. Kan Mechelen dit ook tegen Zulte?

Zulte Waregem zit in een serieuze dip en hoopt dat dit me de stage achter de rug is want met 4 punten voorsprong op de laatste ploeg kan Zulte niet gerust zijn want 1 overwinning van Eupen en ze staan bijna zelf laatste. Kan Zulte terug laten zien dat het een ploeg is die normaal altijd voor play offs 1 speelt?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Mechelen - Zulte Waregem wedden & Live Stream