Genk – Anderlecht wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels


De eerste topper op zondag gaat tussen Genk dat Anderlecht op bezoek krijgt deze wedstrijd begint om 18.00 u. Genk heeft zich in de winterstop versterkt en gaat vol voor het behalen van play offs 1. Vorige speeldag kon Genk na een lange tijd toch nog eens de volle buit binnen halen tegen Oostende en dit geeft Genk mischien het vertrouwen om ook thuis tegen Anderlecht een goed resultaat neer te zetten.

Ook Anderlecht zal de tittel strijd nog niet opgeven want bij play offs 1 worden de punten toch gehalveerd, maar dan weten ze bij Anderlecht ook dat ze niet te ver mogen achter komen en zullen ze ook op het veld van Genk vol voor de overwinning moeten gaan. Is anderlecht in staat om hier de volle 3 punten mee te nemen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live


Genk - Anderlecht wedden & Live Stream