Antwerp – Club Brugge wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels


De topper van deze speeldag gaat tussen Antwerp dat leider Club Brugge op bezoek krijgt deze wedstrijd is op zondag 21/01 en start om 14.30 u. Antwerp weet dat het voor een loodzware opdracht staat maar heeft dit seizoen al laten zien dat het van geen enkele ploeg bang heeft. In de vorige confrontatie wan het wel Brugge dat thuis won met het kleinste verschil 1-0 een daar zal Antwerp zeker iets aan willen doen.

Ook in het verleden heeft Antwerp al laten zien dat het de naam heeft van reuzen killer. Kan Antwerp voor de supporters laten zin dat ze voor een verassing kunnen zorgen?

Club Brugge blijft de ploeg in vorm en heeft nu een mooie 15 op 15 achter de rug en komt ook naar Antwerp om de volle 3 punten mee naar huis te nemen want bij Brugge hebben ze maar 1 doel en dat is kampioen spelen nu grote ploegen als Anderlecht en Zulte het een beetje laten afweten dit seizoen.
Kan Brugge ook op de bosuil de 3 punten meenemen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live


Antwerp - Club Brugge wedden & Live Stream