AA Gent – Lokeren wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels


De laatste wedstrijd in de hoogste afdeling gaat tussen AA Gent dat Lokeren op bezoek krijgt deze wedstrijd is op zondag 21/01 en start om 20.00 u. AA Gent dat op een 5 de plek staat weet wat het moet doen om een goede zaak te doen want mits een overwinning zouden ze wel eens 4 des kunnen komen te staan want ook bij Gent weten ze dat Antwerp voor een loodzware opdracht staat tegen Club Brugge dus zal Gent vol voor de 3 punten gaan. Gent heeft al laten zien dat ze thuis moeilijk te pakken zijn en zal het Lokeren niet gemakkelijk maken.

Lokeren heeft een goede winter stage gehad en is vol met vertrouwen terug uit spanje gekomen. Toch weten ze dat een verplaatsing naar Gent niet gemakkelijk zal worden en zullen ze in een underdog positie starten. Maar dit wil niet zeggen dat Lokeren geen kans maakt want underdogs zijn al meermaals met de punten gaan lopen.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

AA Gent - Lokeren wedden & Live Stream