AA Gent -Club Brugge wedden & Live Stream

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

AA Gent -Club Brugge wedden & Live Stream
De volgende topper van deze speeldag gaat tussen AA Gent dat leider Club Brugge op bezoek krijgt deze wedstrijd is op zondag 28/01 en start om 14.30 u. AA Gent staat voor een moeilijke opdracht dit weekend en als het 4 des wil blijven staan dan is winnen een must. Toch Leider Club Brugge komt niet naar Gent om punten te laten liggen. De vorige wedstrijd wist Gent wel een punt mee te nemen op het veld van Antwerp en zal dit ook tegen Club Brugge willen proberen.

Club Brugge blijft een ontzettende sterke reeks neer zetten en liet enkel een steekje vallen op het veld van Antwerp waar het op karakter toch nog een punt wist te behalen. Kan Club Brugge ook op het veld van AA Gent de volle buit binnen halen?

Unibet Rode Duivels