Waasland Beveren – Standard Wedden & Live Stream

De eerste wedstrijd die dit weekend op het programma staat gaat tussen Beveren dat standard op bezoek krijgt. Deze wedstrijd start om 20.30. Beveren staat momenteel in de middenmoot van de rankschikking maar zou een goede zaak kunnen doen mits ze weten te winnen van Standard.

Als dit Beveren lukt komen ze op gelijke hoogte met Standard dat 3 punten meer telt. De vorige speeldag ging Beveren zwaar onderuit op het veld van Kortrijk met 4-1. Kan Beveren dit thuis recht zetten?

Standard is aan een goed seizoen bezig maar hadden vorige week de pech dat ze op het laatste een penalty miste tegen Antwerp en zo eindigde de match op een 1-1 gelijk spel.
Kan Standard deze fout komen goed maken op het veld van Beveren?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Waasland Beveren - Standard Wedden & Live Stream