Tubeke – Beerschot Wedden & Live Stream

Tubeke – Beerschot Wedden & Live Stream – Op zondag 10/12 ontvangt Tubeke Beerschot en dit zal zeker een spannende wedstrijd worden deze wedstrijd begint om 16.00 u. Tubeke snakt nog eens naar een overwinning na 3 keer de punten te hebben moeten delen toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden want ze krijgen de eerste periode kampioen op bezoek. Toch zal het van moeten worden want ze staan samen met Westerlo helemaal onderaan de rankschikking. Kan Tubeke de volle buit thuis houden?

Beerschot is terug wakker geworden na een paar moeilijke wedstrijden wisten ze vorige speeldag toch nog eens de 3 punten thuis te houden. Maar ook dit was maar een nipte overwinning met 1-0. Is Beerschot weer helemaal wakker geworden en gaan ze vol voor de 3 punten?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Tubeke - Beerschot Wedden & Live Stream