STVV – Antwerp wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

De Laatste wedstrijd van dit jaar gaat tussen STVV dat thuis Antwerp ontvangt en is op woensdag 27/12 om 20.30 u.Voor beide ploegen staat er veel op het spel STVV kan de 5 de plek veroveren of Antwerp versterkt de 5 de plek en begint zo het nieuwe jaar. STVV is een record aan gelijk spelen aan het breken in de laatste 4 wedstrijden moesten ze telkens de punten delen, kab STVV dit tegen Antwerp eindelijk doorbreken of word dit het 5 de gelijk spel op rij???

Voor Antwerp staat er ook veel op het spel sluit het dit jaar als 5 de af of komen ze op de 6 de plek. Wat dan ook voor Antwerp is 2017 het beste jaar in 13 jaar geweest. Kan Antwerp zoals meermaals de volle buit pakken buitenhuis?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live


STVV – Antwerp wedden & Live Stream