Standard – Antwerp Preview & Live Stream

De volgende topper tussen 2 ploegen die voor spektakel gaan zorgen is tussen Standard en Antwerp deze wedstrijd word gespeeld op zondag 3/12 en begint om 14.30 u. Standard is in vorm en heeft dit de laatste weken al laten zien vooral in de beker zorgde het voor de verassing om landskampioen Anderlecht eruit te gooien en zo verder te stoten naar de kwart finales. Nu krijgen ze rivaal Antwerp op bezoek en zal deze wedstrijd zeker voor vuurwerk zorgen. Houd Standard de punten thuis?

Antwerp heeft een iets mindere periode en is in de beker dan ook uitgeschakeld. Toch in matchen zoals nu tegen Standard kan Antwerp altijd iets meer en dit zal nodig zijn als ze hier een punt willen komen halen. Kan Antwerp nog eens voor een stunt zorgen?

Gaat den Antwerp stunten in Luik?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Standard - Antwerp Preview & Live Stream