Standard – AA Gent Wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

Standard – AA Gent Wedden & Live Stream in de hoogste afdeling staan er tal van toppers op het programma de eerste die van start gaat is tussen Standard dat AA Gent op bezoek krijgt deze wedstrijd is op zaterdag 16/12 en begint om 18.00 u.

Een ploeg dat in een uitstekende vorm verkeert is Standard de laatste wedstrijd wist het de punten mee te nemen uit Oostende en thuis kan Standard altijd iets meer en zeker als er toppers op bezoek komen zoals AA Gent.
De laatste ontmoeting tussen beide ploegen kon AA Gent de punten mee naar huis nemen maar daar wil Standard zeker verandering in brengen.

AA Gent kon na een 12 op 12 niet winnen van Kortrijk en verloor er met zware 4-1 cijfers, toch zal dit weinig invloed hebben op de wedstrijd tegen Standard want AA Gent wil tegen Toppers als Standard laten zien dat ze vol voor play offs 1 zullen strijden en daarom zal dit een wedstrijd worden waar er voor elke meter en bal gevochten zal worden.
Kan AA Gent voor de 2 de keer op rij met de 3 punten naar huis gaan op het veld van Standard?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Standard - AA Gent Wedden & Live Stream