SK Lierse – Westerlo Preview & Live Stream

Op zaterdag 2/12 neemt Lierse het thuis op tegen Westerlo deze wedstrijd start om 17.00 u en kan je hier via live stream volgen. Lierse is in bloedvorm en heeft nu een mooie 15 op 15 en gaat voluit voor de 2 de periode tittel. Lierse staat nog steeds 12 punten achter op Beerschot maar als het blijft spelen zoals nu kan die achterstand wel eens sneller weggewerkt zijn dan als iedereen verwacht zou hebben. Als Lierse blijft spelen zoals het nu doet is Lierse toch nog een ploeg waar rekening mee gehouden zal moeten worden. Kan ook Lierse voor de 18 op 18 zorgen?

Westerlo heeft dan weer een moeilijke periode en haalde maar een 1 op 15 in de laatste 5 wedstrijden. Kan Westerlo voor een stunt komen zorgen op het Lisp?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

SK Lierse - Westerlo Preview & Live Stream