Oostende – KV Mechelen Wedden & Live Stream

Op zaterdag 9/12 staat er alweer een spannende wedstrijd op het programma tussen Oostende en KV Mechelen deze match start om 18.00 u. Oostende dat een zeer slechte start nam en iedereen dacht dat dit voor Oostende een moeilijk seizoen zou worden heeft Oostende zich stevig herpakt. Oostende won de laatste 3 thuismatchen allemaal en zal ook nu voor de 3 punten gaan. Na lang laatste te hebben gestaan zijn ze terug naar de 12 de plek geklommen en mits een overwinning kunnen ze op gelijke hoogte komen met Genk.

KV Mechelen staat nog steeds in de degradatie zone en heeft de punten hard nodig, toch hebben ze op Mechelen er voldoende vertrouwen in om voor een stunt te zorgen want vorige week versloegen ze verrassend Genk thuis mett 3-2. Kan Mechelen aan de zee voor een stunt zorgen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Oostende - KV Mechelen Wedden & Live Stream