OHL – Lierse Wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

OHL – Lierse Wedden & Live Stream In eerste klasse B staat Lierse voor een moeilijke opdracht en gaat het op bezoek naar OH Leuven, deze wedstrijd is op vrijdag 15/12 en start om 20.30 u.

OHL verloor vorige speeldag op het veld van Westerlo en zal dit nu thuis recht willen zetten maar dit zal geen gemakkelijke opdracht worden want Lierse lijkt vol voor de volgende periode tittel te willen gaan. Als Leuven er toch in slaagt om de 3 punten thuis te houden komen ze wel maar tot 3 punten achter te staan om de volgende periode tittel.

Lierse leed vorige speeldag de eerste nederlaag in de strijd naar de volgende periode tittel en zal dit ongetwijfeld recht willen zetten toch is dit voor Lierse weer een uitwedstrijd en zal dit geen gemakkelijke opdracht worden.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

OHL - Lierse Wedden & Live Stream