Lokeren – Anderlecht Preview & Live Stream

Op zaterdag 2/11 neemt Lokeren het thuis op tegen Anderlecht deze wedstrijd start om 18.00 u. Lokeren is deze week uitgeschakeld in de beker van België en moet nu alles op alles zetten in de competitie. In de Competitie kon het tegen STVV nog de 0-0 houden toch moet Lokeren zeker in eigen huis proberen de punten thuis te houden want ze staan nog steeds in de rechterkolom van de rankschikking. Kan Lokeren thuis voor een verassing zorgen tegen Anderlecht?

Anderlecht is verrassend uitgeschakeld in de beker tegen Standard en zal nu ook alles op alles moeten zetten. In de competitie doet Anderlecht het nu wel goed en zal het alles op alles zetten om deze tot een goed einde te brengen. Komt Anderlecht naar Lokeren om de volle buit naar het Astrid park mee te nemen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Lokeren - Anderlecht Preview & Live Stream