Club Brugge – Lokeren Wedden & Live Stream

Club Brugge – Lokeren Wedden & Live Stream – Op Zondag 10/12 neemt Club Brugge het thuis op tegen Lokeren deze wedstrijd start om 14.30. Club Brugge staat nog steeds eerst toch hadden ze vorige speeldag een moeilijke wedstrijd en kwamen ze niet verder dan eenn 2-2 kelijk spel tegen Eupen. Toch hebben ze nog steeds 7 punten meer dan Anderlecht maar thuis moeten ze zeker tegen Lokeren voor de volle buit gaan.

Lokeren heeft een moeilijke periode en haalde in de laatste 5 wedstrijden maar een 2 op 15. In de rankschikking steen ze 13 des en als ze niet meer punten gaan halen in de volgende wedstrijden zou dit toch nog een moeilijk seizoen kunnen worden voor Lokeren. Kan Lokeren voor een stunt komen zorgen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Club Brugge - Lokeren Wedden & Live Stream