Beerschot – Union Wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

Beerschot – Union Wedden & Live Stream Op zaterdag 16/12 speelt Beerschot thuis tegen Union en moet het winnen als het op de eerste plaats wil blijven staan. deze wedstrijd begint om 17.00 u.

Beerschot staat nog steeds eerste maar zit wel in een mindere periode maar heeft wel nu het voordeel dat het thuis speelt en met de supporters achter zich zullen ze ongetwijfeld favoriet zijn om deze wedstrijd naar zich toe te zetten. In de laatste 2 ontmoetingen tegen Union wist Beerschot telkens met 3-0 te winnen en zullen ze er alles aan doen om dit resultaat weer te evenaren.

Union heeft vorige week als eerste ploeg Lierse na een reeks van 5 zeges weer te doen stoppen. Het won thuis met 1-0 en dit laat zien dat ook Union in een goede vorm zit kan Union ook op het veld van Beerschot voor een verassing zorgen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Beerschot - Union Wedden & Live Stream