Antwerp – Moeskroen Wedden & Live Stream

Antwerp – Moeskroen Wedden & Live Stream – Ook Antwerp komt zaterdag in actie en ontvangt Moeskroen thuis op den Bosuil deze wedstrijd start om 20.00 u. Antwerp beleeft een mooi seizoen en staat nog steeds mooi 6 de in de hoogte afdeling nu zaterdag ontvangen ze Moeskroen en zullen ze met niet minder tevreden zijn dan de 3 punten. De laatste wedstrijd hebben ze ook al verrassend een punt mee genomen uit Standard en de grote winnaar was keeper Bolat die op het einde er een penalty wist uit te houden.

Moeskroen staat nog steeds mooi op een 10 de plaatst maar met een 1 op 15 moeten ze toch vlug iets gaan doen want anders zullen ze toch nog verder wegzakken. Kan Moeskroen op de hel van Deurne met een punt gaan lopen?

Gaat Antwerp thuis winnen?

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Antwerp - Moeskroen Wedden & Live Stream