Antwerp – Lokeren wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

In de Jupiler pro league spelen ze doordeweeks en Antwerp mag op het Bosuilstadion Lokeren ontvangen deze wedstrijd is op donderdag 21/12 en start om 20.30 u.

Antwerp kon vorige speeldag de volle 3 punten mee nemen op het veld van Zulte Waregem.Dit was vooral op karakter en op het einde van de wedstrijd kwamen ze goed weg want Zulte miste een enorme kans toch ondanks dat staat Antwerp nog steeds op een 4 de plaats en mits een overwinning tegen Lokeren zou het zelfs tot op gelijke hoogte kunnen komen met Anderlecht.

Lokeren kon thuis tegen Waasland Beveren niet verder komen dan een gelijkspel en staat zo op een 15 de plaats, bij Lokeren beginnen ze te beseffen dat er hard gevochten zal moeten worden om niet in de degradatie zone te blijven…

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Antwerp Lokeren live stream