Anderlecht – Charleroi Wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels


Anderlecht – Charleroi Wedden & Live Stream – De topper van dit weekend gaat tussen en nummer 2 dat op bezoek gaat naar Anderlecht dat slechts 1 puntje minder heeft en 3 des staat. Deze wedstrijd start op zondag 10/12 om 18.00 u.

Anderlecht lijkt helemaal te zijn vertrokken en ruikt dat het toch nog in aanmerking komt om de tittel weer te pakken. Toch is Anderlecht nog een beetje vermoeid na een lastige verplaatsing naar Celtic maar daar wist het verrassend en meer dan verdiend te gaan winnen. Heeft Anderlecht hier vertrouwen uitgehaald en zijn ze nu niet meer te stoppen?

Charleroi blijft het zeer goed doen dit seizoen en lijken nu echt vol voor play offs 1 te gaan. Kan Charleroi ook tegen landskampioen Anderlecht voor een stunt zorgen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Anderlecht - Charleroi Wedden & Live Stream