Anderlecht – AA Gent wedden & Live Stream

Unibet Rode Duivels

De laatste topper van 2017 gaat tussen Anderlecht dat thuis AA Gent ontvangt deze wedstrijd is op 26/12 om 20.30 u. Voor Anderlecht staat er nog veel op het spel na een vreselijk einde van 2017 met een groot verlies tegen rivaal Club Brugge en de uitschakeling in de Champions league willen de supporters niets weten van een verlies thuis tegen AA Gent. Toch blijft Anderlecht sukkelen en word dit weer geen gemakkelijke opdracht om thuis tegen AA Gent de punten thuis te houden.

AA Gent heeft zich na een zwak begin toch weer mooi weten terug te komen in de rankschikking en staan nu zelfs 4 des met 5 punten achterstand op Anderlecht dus weten ze bij AA Gent dat ze deze kloof kunnen verkleinen tot 2 punten zelfs maar dan moeten ze wel eerst weten te winnen op het veld van Anderlecht. Kan AA Gent stunten in het Vanden Stock stadion?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Anderlecht - AA Gent wedden & Live Stream