Waasland Beveren – Moeskroen live stream

De volgende wedstrijd op zaterdag 4/11 gaat tussen Waasland Beveren en Moeskroen, deze wedstrijd start om 20.30 u. Waasland Beveren is momenteel op 1 na de vlot scorende ploeg van de competitie met een doelsaldo van 29 goals. Toch staan ze slechts op een 9 de plaats en mits een overwinning zouden ze een zeer goede zaak kunnen doen in het klassement. Vorige week gingen ze nog zwaar onderuit op het veld van Standard en daarom zullen ze nu thuis er alles aan doen om de 3 punten thuis te houden.

Moeskroen blijft aansluiting houden met de top 6 en weet dat het moet winnen om dit te behouden toch zal dit niet makkelijk worden want Beveren weet de netten vlot te vinden dit jaar. Kan Moeskroen voor een verassing zorgen op het veld van Beveren?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Waasland Beveren – Moeskroen live stream