Union – Beerschot live stream

Ook in eerste klasse B word er op Zondag 5/11 gespeeld en daar neemt Union het op tegen Beershot deze wedstrijd start om 15 u. Union staat momenteel 5 de en dat Beerschot naar hier komt om te winnen want Beerschot kan de eerste periode tittel dit weekend binnen halen. En Union heeft een iets moeilijkere periode achter zich en verloor de laatste 2 wedstrijden. Kan Union thuis ervoor zorgen dat Beerschot geen periode kampioen word?

Beerschot heeft alles in handen om dit weekend de peroide tittel te pakken maar dan zullen ze wel moeten winnen op het veld van Union. Het vertrouwen zit goed want Brys gaat niet op het voorstel in van KV Mechelen en wil met Beerschot kampioen worden en zo na een lange tijd weer mee draaien in de hoogste afdeling. Kan Beerschot de eerste periode tittel binnen halen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Union – Beerschot live stream