KV Mechelen – KV Kortrijk live stream

De volgende wedstrijd tussen 2 ploegen dat de punten hard nodig hebben gaat tussen KV Mechelen en KV Kortrijk deze wedstrijd word gespeeld op 4/11 en begint om 20.00 u. KV Mechelen staat momenteel laatste en zal dus thuis zeker moeten winnen tegen KV Kortrijk. Toch zal dit geen gemakkelijke opdracht worden want de laatste 3 wedstrijden kom Mechelen geen enkele keer meer winnen of gelijk spelen. Dus winnen is van moeten zeker tegen Kortrijk dat ook onderaan de rankschikking staat.

KV Kortrijk weet dat Mechelen een moeilijk jaar heeft en zal er alles aan doen om hier te gaan winnen anders komt Mechelen op gelijke hoogte te staan en dit zullen ze zeker willen vermijden. Kortrijk weet dat het dit jaar zeer moeilijk kan worden maar mits een overwinning hebben ze wel 6 punten meer dan Mechelen. Kan Kortrijk de 3 punten mee naar huis nemen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KV Mechelen - KV Kortrijk live stream