KRC Genk – Lokeren live stream

Dan de eerste match die word gespeeld op zaterdag 4/11 gaat tussen Genk dat thuis Lokeren op bezoek krijgt deze wedstrijd start om 18.00 u. Genk is stilaan weer naar boven in de rankschikking aan het komen en kan mits een overwinning een zeer goede zaak doen. In de laatste 5 wedstrijden verloren ze geen enkele keer meer maar vorige week kwamen ze niet verder dan een 0-0 op het veld van Kortrijk. Kan Genk nu ook de 3 punten thuis houden tegen Lokeren?

Lokeren was de laatste matchen ook sterk bezig met een 8 op 12 toch werd die reeks vorige speeldag onderbroken door een zware nederlaag tegen Oostende 0-3. Dus als Lokeren punten wil halen zullen ze toch de nodige veranderingen moeten doen want Genk zal er alles aan doen om thuis te winnen.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

KRC Genk – Lokeren live stream