Eupen – Antwerp live stream

Zaterdag 18/11 gaat Antwerp op bezoek naar Eupen deze wedstrijd start op 20.00 u. Eupen staat momenteel laatste in de rankschikking en moet winnen om daar verandering in te brengen. Vorige week kon het toch nog een punt pakken na een spannende wedstrijd tegen STVV 4-4 en kan misschien hierdoor vertrouwen hebben opgedaan. Is Eupen in staat om tegen Antwerp de punten thuis te houden?

Antwerp Kan de heenronde mits een overwinning misschien 5 des eindigen maar dan moet het wel gaan winnen op het veld van Eupen en moet STVV gelijk spelen of verliezen. Vorige week kon Antwerp thuis niet winnen van Charleroi en daarom zullen ze extra hard gemotiveerd zijn om nu wel te winnen. Pakt Antwerp de 3 punten op het veld van Eupen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Eupen – Antwerp live stream