Beerschot – Roeselare Preview & Live Stream

Vrijdag 1/12 neemt Beerschot het thuis op tegen Roeselare deze wedstrijd start om 20.30 u. In de vorige wedstrijd kwam Beerschot laat in de 2 de helft voor te staan maar moest op het eind van de wedstrijd toch nog de volle buit uit handen geven en zich tevreden stellen met een gelijk spel.

Achtervolger OHL kwam ook niet verder dan een 0-0 en zo blijft Beerschot toch nog alleen eerste te staan. Toch met een 1 op 9 zullen ze snel terug in vorm moeten komen want anders zal het niet lang duren voor ze worden ingehaald. Roeselare verloor vorige speeldag van Lierse en staat nog steeds 4 des kan Roeselare op het veld van Beerschot komen stunten?

Gaan de ratten winnen?

Bekijk de resultaten

Loading ... Loading ...

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Beerschot - Roeselare Preview & Live Stream