Antwerp – Charleroi live stream

De eerste wedstrijd die word gespeeld op zondag 5/11 is al direct een topper tussen Antwerp en Charleroi deze wedstrijd start om 14.30 u. Antwerp blijft goed meedraaien bovenaan de rankschikking en had vorige week pech dat het in de 92 ste minuut toch nog de 3 punten uit handen moest geven. Toch waren ze na de match tevreden met dit resultaat aangezien ze in de eerste helft slecht op gang kwamen en de meeste kansen voor moeskroen waren. Kan Antwerp tegen de ploeg dat momenteel 2 de staat te 3 punten thuis houden?

Charleroi blijft mooi meedraaien bovenaan maar ziet Anderlecht tot op 1 punt naderen. Toch een verplaatsing naar Deurne is nooit gemakkelijk en dat zullen ze bij Charleroi ook al weten. Kan Charleroi punten komen halen tegen de ploeg die blijft verassen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Antwerp – Charleroi live stream