Anderlecht – Club Brugge live stream

De eerste echte topper tussen de regerend landskampioen dat de ploeg op bezoek krijgt dat dit jaar bijna niet te stoppen is gaat tussen Anderlecht en Club Brugge deze wedstrijd heeft plaats op zondag 5/11 en begint om 18.00 u.

Anderlecht had een zeer moeilijke start maar kan stilaan weer orde op zaken zetten. Als Anderlecht deze wedstrijd weet te winnen komen ze toch terug tot op 6 punten en dit is anders geweest dit seizoen. In de laatste 2 wedstrijden in de competitie haalde ze een 6 op 6 maar tegen PSG gingen ze zwaar onderuit. Kan Anderlecht dit achter zich laten en vol voor de 3 punten gaan?

Club Brugge blijft sterk presteren en met 33 punten in 13 speeldagen lijkt Club Brugge onstopbaar. Toch een verplaatsing naar Anderlecht is nooit gemakkelijk en Anderlecht kan altijd iets meer tegen Club Brugge want verliezen lijkt alsof ze een beker verliezen. Kan Club Brugge laten zien tegen Anderlecht waarom ze eerste staan?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Anderlecht - Club Brugge live stream