AA Gent – Standard live stream

Deze speeldag zit vol met matchen tussen toppers de eerste match op 3/11 gaat tussen AA Gent dat thuis standard ontvangt deze wedstrijd start om 20.30 u. AA Gent blijft een moeilijk seizoen hebben en verloor vorige week nog van Charleroi. Gent staat pas 12 de in de rankschikking met slechts 13 punten en als ze thuis willen winnen zullen ze toch de mentaliteit van vorig jaar terug moeten vinden want Standard heeft ondertussen wel zijn draai gevonden.

Standard begon zwak aan het seizoen maar is helemaal terug en kan zelfs mits een overwinning tussen de ploegen komen dat in de top 5 zitten. Standard heeft in de laatste 4 matchen 10 punten weten te pakken en dit is een zeer sterk resultaat. Kan Standard op het veld van AA Gent ook de volle buit binnen halen?

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

AA Gent – Standard live stream