SK Lierse – Cercle Brugge live stream

Zaterdag 21/10 mag Lierse thuis het opnemen tegen Cercle Brugge dat aan een sterk seizoen bezig is deze wedstrijd begint om 17.00u. Bij Lierse hadden ze het seizoen waarschijnlijk anders voorgesteld maar ze blijven het dit jaar moeilijk hebben maar hebben wel de pech dat ze heel veel gelijk hebben gespeeld en daar stijg je niet mee in het klassement.

Nu krijgen ze thuis Cercle over de vloer dat aan een zeer sterk seizoen bezig is en zal dit toch weer een moeilijke wedstrijd worden om de volle buit thuis te houden. Kan Lierse na 4 speeldagen toch nog eens de 3 punten pakken?

Bij Cercle Brugge weten ze dat mits een overwinning ze mee aan kop komen te staan in de rankschikking. toch een wedstrijd op verplaatsing is altijd moeilijker en zullen zich 100 procent moeten concentreren.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

SK Lierse – Cercle Brugge live stream