Sint-Truiden – Oostende live stream

Ook Sint-Truiden mag zaterdag 21/10 de aftrap nemen en ontvangt Oostende dat laatste in de competitie staat, deze wedstrijd begint om 20.00 u. Sint-Truiden begon super sterk aan dit seizoen en eiste al snel een plaats in de top 3 van de rankschikking, toch in de laatste 3 matchen herviel Sint-Truiden en werd alles terug een beetje moeilijker en met een 1 op 9 kan je als trainer niet tevreden zijn. Kunnen ze op stayen terug orde op zaken stellen?

Oostende blijft het moeilijk hebben dit jaar maar is wel stilaan beter aan het spelen, vorige week verloren ze dan wel tegen Club Brugge maar speelde toch een degelijke match en het resultaat was een verdienstelijke 2-3 uitslag. Oostende mag dan wel geen favoriet zijn in deze match maar ook aan de zee weten ze dat Sint-Truiden in een dipje zit en zullen daar maar al te graag gebruik van willen maken.

Kijk Live Voetbal

Kijk Live

Sint-Truiden – Oostende live stream